5 Motiver du skal udforske om sommeren

Du kan altid finde gode motiver, uanset årstiden, og nu hvor sommeren over os, så har du masser af muligheder, for at træne dine fotografiske evner. Sommeren byder altid på fantastiske motiver, som skriger på at blive udforsket.

Læs med og få ideer og inspiration til hvad du skal udforske med dit kamera om henover den danske sommer.

1 – De danske skove

Det første motiv du skal udforske er de danske skove. Efter en hård vinter og et koldt forår, så byder sommeren i de danske skove på et fantastisk frodigt liv. Dyrene og fuglene i skovene kommer frem og er med til at give skoven fantastisk liv. Hvis du går rundt derinde, stille som graven, vil du få fantastiske motiver og opleve nogle helt fantastiske sider af de danske skove, som du normalt ikke ser.

2 – de små, danske byer

Det andet motiv du skal udforske er de små, danske byer. Et ofte undervurderet motiv, men ved at gå på opdagelse i de danske byer – som ligger i udkants Danmark – får du motiver, der afspejler et andet liv. Der er en tendens til at glemme, at livet også går sin gang udenfor hovedstaden. Derfor får du et anderledes portræt af Danmark, hvis du tager rundt om sommeren i de små byer.

3 – solnedgange & solopgange

Det tredje motiv du skal udforske er solen, navnlig når den står op og går ned. Den er altid et sikkert hit og giver nogle fantastiske rammer. Du skal selvsagt tidligt op, hvis du skal fange solen, når den er på vej op. Men det vil du ikke på ingen måde fortryde. Den farve som solen har, når den står op, giver et helt fantastisk motiv – især hvis du finder de rette steder. Det er bare at gå på opdagelse. Det samme kan siges med solnedgange. Om sommeren er der altid masser liv og med solnedgange i baggrunden fanger du essensen af sommeraftener.

4 – den danske kyst

Det fjerde motiv du skal udforske er den danske kyst. Danmark har kilometervis af kyststrækninger, som ikke kun byder på strande, men også mange historiske steder. Hvis du lejer en båd og sejler ud fra forskellige steder i Danmark, får du med garanti skud, der er værd at besøge igen.

5 – din kæreste

Det femte motiv du skal udforske er din kæreste – eller sommerkærligheden. Kærlighedens amoriner og romantik er altid på sit højeste om sommeren. De lange lyse aftener og varme luft medvirker til at kærligheden for alvor kan blomstre, og hvilket bedre motiv findes der end din kæreste. Tag din kæreste med ud på en gå tur eller sæt jer ned i en park og fang det romantiske blik fra din kæreste. Det giver billeder med meget udtryk og følelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *