En fotografs guide til København

En rigtig fotograf tænker altid i mulighederne for at tage det perfekte billede. Det gør, at jeg ser København på en anden måde end de fleste. Jeg går altid og tænker på, hvordan forskellige motiver og menneskemængder i København kan udgøre det perfekte perspektiv for et godt billede.

Det har taget mig ud til nogle steder i byen, som normalt ikke dukker op på de gængse turistguider.

I denne artikel vil jeg give mit bud på de 5 bedste steder i København til at tage det perfekte billede.

Amagerstrandpark, Amager

Der er noget fantastisk ved is, sand og vand. Amagerstrandpark er i mine øjne det bedste sted at bade i København, men udover det, kan du også fange nogle fantastiske billeder her. Der er altid masser af liv ved strandområdet, hvilket gør det til et perfekt sted, at fange nogle gode stemningsbilleder.

Hvis du bevæger dig lidt væk fra hovedstranden finder du nogle dejlige grønne områder, hvor du kan skrue helt op for farverne senere i regeringsprogrammet.

 

Brumleby, København Ø

Alle kender Christiania, som er Københavns mest kendte fristad. I mine øjne er Christiania ikke hvad det har været, da de mange problemer med stoffer og politiet, har forurenet miljøet. Brumleby er i mine øjne det perfekte lille frimiljø, der ligger på Østerbro.

Området har tidligere været et hippie miljø, og selvom det ikke helt er det længere, har det stadig den rigtige sjæl. De gule bygninger og de hyggelige grønne arealer er perfekte til nogle flotte billeder, der tegner et andet billede af København.

 

Fælledparken, København Ø

Et andet skønt sted på Østerbro er fælledparken. Der er altid nogen, der er i gang med et spil fodbold, rundbold eller andet hyggeligt.

Området er i en fotografs øjne et fantastisk sted, at tage gode billeder af folk, der gerne vil have et nyt profilbillede, da området altid fortæller en ny historie.

 

Frederiksberg have, Frederiksberg

Det store slot, de mange træer og skønne søer danner rammer om et fantastisk sted for en gode date eller bare få en øl med en ven. Jeg elsker også området, da det danner rammer for de mest fantastiske rammer for nogle gode, romantiske billeder.

Hvis dig og din kæreste gerne vil have nogle fantastiske billeder sammen samtidig med, at i får en dejlig eftermiddag sammen.

 

Hovedbanegården, København C

Flere tusinde mennesker strømmer hver dag igennem portene til hovedbanegården. Alle mennesker har en unik historie at fortælle. Måske har personen til venstre for dig lige været ude at rejse, mens personen til højre for dig har første dag på et nyt arbejde.

Du kan tage de mest fantastiske billeder af de store folkemængder, du kan stirre på i timevis uden at blive træt af dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *